Blogg fyra

Tisdag 18 September 2018

Den som äger 100 miljoner har nu möjlighet att turista på en rymdtur runt månen. Det ska en modemagnet göra och han ska ta med sig konstnärer som ska måla sina intryck under färden.

Låter spännande, det måste jag medge men jag kan inte låta bli att samtidigt tänka på hur vår jord ser ut och på alla svältande ungar. Den stora resekostnaden skulle göra större nytta om de bidrog till att människor fick mat, rent vatten, sjukvård och kläder.

En man som har så mycket pengar som han egentligen inte behöver borde fundera på var de gör mest nytta men han har väl aldrig sett de hungriga och sjuka barnens ögon på tv:n.

Nåja, var och en gör som han vill även om det inte är min melodi.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS