Blogg fyra

Tisdag 25 September 2018

Idag blev vår statsminister avsatt och även om jag inte sympatiserar med sandlådetaktiken från någon av partierna så kunde jag inte låta bli att tycka synd om honom.Så bedrövad och så utsatt verkade han i mina ögon att jag undrade om han verkligen behövde sitta där istället för att vara hemma men det är då människan jag ser och inte partiet.

I mina ögon använder de helt fel metod mot både varandra och SD men kanske alldeles särskilt den sista. Jag är inte heller någon fan av Åkessons parti men det betyder något att så många väljare lagt sin röst på dem. Jag anser att i en demokrati skall man lufta alla åsikter och mötas i dem för att komma vidare. Om alla meningar kommer fram och bemöts offentligt så har ju väljaren en annan chans att skaffa sig en sann uppfattning.Så länge som de inte vill samtala så blir väljarna allt fler till SD:s fördel.

Ha en skön tisdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS