Blogg fyra

Torsdag 27 September 2018

Ur led är världen. Åt vilket håll är demokratin egentligen på väg? Här i vårt gamla socialdemokratiska land diskuteras det hej vilt över SD:s vara eller inte vara samtidigt som vi har nationalfronten, gängkriminalitet med egna lagar, hederskultur och den fanatiska delen av Islam som som gärna tog över om de kunde. Var är vår stolta demokrati? Om den fanns så skulle man arbeta över blocken för att eniga motarbeta det som är elakt.

Ute i världen blåser högervindarna hårt. England ska dra sig ur EU och sköt sig själva och drömmen om ett enat samarbete länderna emellan krossas ytterligare då Mr Trump ställer sig i talarstolen i självaste FN och säger att det ska vara patriotism i världen. Alltså ska man bara bry sig sitt eget land och strunta i resten.

Hujeda mig!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS