Blogg fyra

Torsdag 27 September 2018

Ur led är världen. Åt vilket håll är demokratin egentligen på väg? Här i vårt gamla socialdemokratiska land diskuteras det hej vilt över SD:s vara eller inte vara samtidigt som vi har nationalfronten, gängkriminalitet med egna lagar, hederskultur och den fanatiska delen av Islam som som gärna tog över om de kunde. Var är vår stolta demokrati? Om den fanns så skulle man arbeta över blocken för att eniga motarbeta det som är elakt.

Ute i världen blåser högervindarna hårt. England ska dra sig ur EU och sköt sig själva och drömmen om ett enat samarbete länderna emellan krossas ytterligare då Mr Trump ställer sig i talarstolen i självaste FN och säger att det ska vara patriotism i världen. Alltså ska man bara bry sig sitt eget land och strunta i resten.

Hujeda mig!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS