Blogg fyra

Lördag 29 September 2018

Vem är det som kränker mig varje dag på mailen? Det kommer meddelanden från kvinnor som erbjuder sina tjänster med befogade filmer där de visar både det ena och det andra. Då jag vill subscribera så går det bara vidare till ännu fler bilder. Vad de vill mig är ju tydligt men jag förstår inte varför? Låter mitt namn som en mans? Jag är definitivt hetero ju!

Jag blir inte av med dem. Då jag inte vill se så försöker jag trycka bort direkt utan att titta men för att ta bort så måste jag trycka på mailet och då finns de där.

Samtidigt kommer det spel och banklåns erbjudande från kreti och pleti utan att jag själv tagit någon som helst kontakt. Hjälper inte heller att ta bort. De kommer åter om ch om igen men med olika namn.

Vad ska jag göra? Känneer mig både arg och kränkt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS