Blogg fyra

Onsdag 3 Oktober 2018

I vår dagstidning NA läser jag nu i hösttider om ett av stadens evenemang som tillsammans med alla de andra ska som de säger "Locka folk till Örebro". Ja, vi har så många sådana evenemang och de flesta är väldigt trevliga. Invånarna kan och har njutit gott i sommar men denna har det kommit många åsikter om. Många protesterar. Mot vad 

Jo, Zombies, onda andar, demoner, vampyrer med flera och min stilla undran  är om man verkligen ska späda på ondskan ännu mer. Våra ungar ser på filmer, spelar spel där den står i fokus med vapen och fuck som ett ständigt återkommande ord. Som om det inte skulle räcka så rapporteras det på nyheterna om hemska mord och krigsbilder. Detta är många ungars vardag och om vi vuxna utan vidare späder på detta på stadens gator där dessa onda ska jaga människor igenom city så förstärks det onda budskapet. Och att det är helt okey.

Har sett walking deads i Universal i Los Angeles och där var det åldersgräns för att få komma in. För mig skapade det ett väldigt obehag då de drog i mig och grinade otäckt. Hur upplever då de små det?

Inte måste vi marknadsföra vår stad till vilket pris som helst då vi har så mycket vackra naturupplevelser att visa.

Ha det!?

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS