Blogg fyra

Söndag 7noktober 2018

I dag är jag både lat och slö och älskar att sitta och surfa mellan mina sparade musikvideos från Googles.

Jag undrar

finnns det något bättre än musik för att skildra mina sinnesstämningar och tiltalla mig med både melodi, takt och text som det jag  känner i mitt hjärta.

Nostalgi, javisst. Så klart men även musik som fastnat i mitt hjärta för evigt. BAO är en av mina favoriter liksom Mambo Kings eftersom jag tillbringat tre veckor i Cuba och då jag lyssnar på dem från filmen så kan jag identifiera mig med Cubas själ och bara njuta av den goda musiken och takten.

Här hemma njuter jag ännu av Björn och Benny, Deras musikglädje och allt vad de gett oss under alla dessa år. Jag var ett fan redan under min tonårstid och de fortsätter att göra succé över hela världen. Två svensk killar som kan prestera musik så den känns ända in i själen och inte bara hos oss utan över hela världen.

Björn och Benny I live you!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS