Blogg fyra

Tisdag 9 oktober 2018

Brand igen och skottlossning! Denna gång i Uppsala, Lund och Malmö. Det otäcka är att det nu är vardag och ingen verkar reagera nämnvärt på detta hemska som pågår. Det värsta den här gången är att två unga flickor i tonåren verkar vara misstänkta. Var är vi på väg då våra ungar beter sig så? Eller var det kanske av obetänksamhet som de startade en storbrand. Kanske tänkte de på barns vis att elda en mindre brasa i en papperskorg eller dylikt? Om det nu var dom så vill jag tro det senare. Efter allt som händer både på TV, film, spel och nyheter så är våld och brottslighet vardag och empatin rubbas till det yttersta. De unga är ju särskilt lätt påverkade av allt de ser och hör. Tragiskt är bara förnamnet.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS