Blogg fyra

Torsdag 11 Oktober 2018

Katastrofer överallt och nu senast på det vackra Mallorca. Regn, storm och översvämning som raserat en hel by Och människor har dött. Nu gott folk måste även vi helt vanliga människor tänka på vad vi gör med miljön. Använder vi plastpåsar, sorterar vi sopor, kastar vi skräp och glas i naturen som kan orsaka eld, har vi kompost vid våra villor, hur mycket bränsle släpper vi ut. Jaa frågorna är många som vi kan ställa oss och visst förstår jag att det vi kan åstadkomma i det stora är mycket litet men det ökar medvetenheten så vi kan påverka våra politiker att göra ännu mera och då kanske det sprider sig till andra länder. Vi måste stötta de organisationer som vill ändra på skogsavverkningen i de sydligare länderna.

Det svåraste är hur de krigande despoterna i världen ska lära sig att förstå människors och vår naturs värde. Vi små kan ändå tänka i det lilla för även det gör skillnad.

Trevlig torsdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS