Blogg fyra

Våra ungar far illa och blir sjuka pga att någon/något/n...

Så många blir utsatta och sjuka i en sjukdom där en inneboende demon bestämmer över matintag och hur de ska leva. Den hemska varelsen är svår att bli av med och hen tar mer och mer över kroppen den har intagit.

Vi måste äntligen få ett slut på vackra allt för magra modeller som vill vara föredöme för våra unga. Även de normer i skolan och på sociala medier som minsann vet hur man ska se ut, skolkamrater som mobbar den som inte stämmer in på idealet. Det är med detta det startar och ger ett budskap om att ungarna.   Inte duger som de är.

Jag har skrivit om detta i romanform där man får en inblick i hur ungen tänker, hur familjen kan få vetskap och kunna ge stöd. Den heter Sara vill inte äta och finns på www.guntan.se och www.papertalk.se

Kanske kan den hjälpa någon/några. Min karaktärs demon försvann till slut då den ända människa på jorden som hon visste aldrig skulle ljuga. Det var hennes egen farmor som sa:

-Älskade unge!! Se på henne där i spegeln, är du sjuk Lilla vän? Förstår du inte att du måste äta så du blir min vackra Sara igen.

Ska tillägga att det var i samband med terapi.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS