Blogg fyra

Söndag 21 Oktober 2018

Hastigt påkommet bestämde vi oss för att följa våra vänner på en resa med lata dagar på Mallorca. Vi tänkte att vi skulle få sommaren förlängd med en vecka men det visade sig att vi valde fel vecka för här hemma blev det Britt-sommar med högsommarvärmen igen medan vi fick flera dagar med regn och åska som dock inte varade längre än att vi kunde vara ute I den underbara grönskan, Fikusar som var höga träd och vackra blommor. 

Solen gassade desto mer under de soliga dagarna och vi kunde njuta av värmen varje dag. Detta var sista dagarna på Mallorcas turistsäsong så de hårt arbetande invånarna får nu ledigt i tre månader vilket de är så värda.

På en yta stor som vårt Gotland finns en miljon människor under högsäsong som cyklar, solar och badar i det ljumma vattnet eller arbetar och bor där.

Allt är dock inte stränder på denna fina ö. Vi for upp till bergen och fick uppleva små byar, lantgårdar, bodegor och vingårdar.

Läs mer om detta på min resesida.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS