Blogg fyra

Lördag 27 Oktober 2018

Tänk att vi i så kallad övermogen ålder fick återuppliva ungdomen, musiken och idolerna för en kväll. Hjalmar Bergman teatern fylldes av förhoppningsfulla före detta tonåringar och vi fick alla vårt lystmäte. Clabbe från Ola and the Janglers, Lennart Grahn från Shanes, Janne Önnerud från Hounds, och den största för mig Svenne Hedlund från Hepstars bjöd tillsammans med duktiga musiker i bandet på en svängig konsert där alla i publiken dansade och sjöng med.

Mitt finaste minne från denna tid är en pop-konsert på Nalen i Stockholm. Jag och min kompis Gunilla var endast tretton år. Vi stod längst fram vid scenen då Hepstars skulle spela. Den gulliga Svenne hade en vana att välja ut en tös att sjunga för vid låten Donna. Gissa vem den lyckliga blev. Det var ju jag ju! Det hjälpte inte att kompisen knuffade och stötte på mig för att ta min plats för jag var i sjunde himlen. Hade ju ögonkontakt med Svenne. Glömmer det aldrig.

Jag förstår så väl att vi idag fylls av nostalgi då allt är så annorlunda idag. Både vad gäller musik, samhälle och miljö. En tid som aldrig kommer åter.

Den här gången såg han mig inte. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS