Blogg fyra

Söndag 4 November 2018

Hallowen är ytterligare en amerikansk sed som vi tagit till oss, men det som från början kom från Irland handlade inte om Zombies utan attt man skulle skära ut fula pumpor och elda i för att skrämma bort de döda som ville komma åter. Nu har de onda andarna blivit filmfigurer som anammas och fascinerar så många.

Måste säga att jag gillar vårt firande till minne av våra bortgångna bättre. Det är så fint att vi går man ur huse tillsammans med släkt och vänner för att minnas våra kära med att tända ljus och lägga kransar.Deslutomgång är det så vackert på kyrkogårdarna med skenet från dem alla.

Vi besökte tre generationers gravar och talade under en härlig gemenskap om var och en och vad de stod för under sin levnadstid.

Det var så fint!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS