Blogg fyra

Tisdag 6 November 2018

I samband med de två stora öppna mötena om vår stads utveckling, förtätning,nya stadsdelar, trafik med mera kan jag inte låta bli att titta på Hemnet och möts av att det i nuläget finns 366 lediga bostadsrätter plus att det pågår en nyproduktion av 410 stycken. Hyreslägenheter hittade jag 205 stycken på siten Kvalster och jag vet att det finns fler. Ändå byggs det nya stadsdelar.

Saken är den att det byggts för dyrt. Därför måste det byggas ytterligare 900 billigare.

På min fråga till en politiker om det beslutade investeringsstödet på 4.600 kr/kvadratmeter kunde ges till dessa som står tomma istället för att bygga nytt fick jag svaret att regeringen har beslutat att det bara ska gå till nyproduktion.

För mig verkar det inte ett endaste dugg logiskt. För mig känns det som om man har delat ut tomter till bostadsrätter då det istället skulle vara billiga hyresrätter. Man visste ju vilka som behövde boende dvs nyanlända, studenter, ungdomar som vill flytta hem ifrån. De har ju inte råd med bostadsrätter och nu står de tomma.

Fy på sig regeringen om det nu är bara ni som orsakat problemet.

Trevlig tisdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS