Blogg fyra

Torsdag 8 November 2018

Finns det något finare än kärleken?

Då jag var ung för hundra år sedan ville killarna så klart ge kommentarer av sexuell karaktär, särskilt i grupp, men om jag hörde det så lyssnade jag inte för det var inte grabbar som intresserade mig.Själva visste de inte att de gjorde fel eftersom varken jag eller någon annan sa det till dom. Det berodde antagligen på min och mina medsystrars uppväxt i ett samhälle som ansåg det vara normalt att de höll på på det viset.

De är som jag medelålders i dag och har i ett chockartat tillstånd fått vetskap och fått lära sig att veta hut. Nu vågar de inte hosta eller ännu mindre lägga handen på en kvinnas axel av rädsla för att bli anklagade.Var tog den uppvaktande gentlemannen vägen? Han finns men vågar som sagt inte längre.

Min mamma meddelade mig att jag aldrig skulle le mot någon som såg imponerat på mig eller som visslade efter mig för då såg jag inbjudande ut. HU så hemskt! Men det var så då. Kanske var hon rädd att folk skulle uppfatta mig som en dålig flicka vilket också hörde till den tiden.

Jag minns att jag uppskattade en stilla flirt, jag ville ha komplimanger och fram för allt den stora kärleken. Alltså i mitt fall drömmen om en mans ömma ögon.Någon som fanns till för mig och visade det öppet och beskyddande lade sin arm omkring mig. Yes, jag var otroligt romantisk och drömmande. Föremålen var många men jag fick vänta länge.

Han kom till slut och han får kalla mig "lilla gumman".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS