Blogg fyra

Onsdag 14 November 2018

 

Läste på Facebook att vår kommun i Örebro nu går ut med ett digitalt möte om vår framtid och utveckling. Det känns positivt att  invånarna får chansen att ställa frågor och lämna synpunkter till våra politiker och tjänstemän även om tiden känns kort.I inlägget står att vi växer stort och att befolkningen under 2017 ökat med 3600 personer vilket får mig att fundera på hur det kommer sig. 

Jag fann denna tabell som Hyresgästföreningen lagt ut och om jag läser den rätt så har det fötts 391 barn,  flyttningsnettot består av nyanlända och en mindre del av kommande från andra län.

Studenter finns i så stort antal som 18000 meddelar kommunen i sin trailer vilket är imponerande men det framgår inte hur många som är Örebroare från början men där har bostäderna nu nått balans.Detta var lite kuriosa men känns det intressant så passa på att delta i det digitala mötet. Tror att det sker den 21 November under en timme eller se bara på videon i inlägget av Örebro Kommun.

ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS