Blogg fyra

Lördag 24 November 2018

Black Friday! Varför heter den så? Det låter ju som om det är en sorgens dag för oss alla. Nyfiken som jag är då jag inte förstår så sökte jag svaret på det fantastiska verktyget google.

Precis som våra andra present och köpseder som håller på att bli tradition i vårt lilla landet lagom så har vi tagit över dessa från USA. Kanske är vi inte lagom längre?

Att dagen är svart beror på att näringslivet nu före jul kan hoppas på att vända sina röda siffror i bokföringen till svarta igen.Så enkelt kan det vara. Inga konstigheter alls alltså och säga vad man vill om jippot men man kan tydligen göra fynd till klappsäcken även om många klagar över köphysterin. Vet inte hur det är här men jag såg på TV hur de slogs om varorna.

Själv avstod jag i år men väntar till bokrean vilken inte känns lugnare precis.

Trevlig helg!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS