Blogg fyra

Fredag 30 November 2018

Stjärnor och ljus, brasor och mys. Visst är det mysigt att krypa in i värmen då mörkret och kylan faller på. Jag älskar det men ändå faller tankarna på de hemlösa. De är många.

De har inget tak och har svårt att söka skydd i kylan vilket gör ont i hjärtat och det värsta är att vem som helst av oss kan hamna i samma svårigheter.

Skilsmässa, ensamhet, ekonomiska svårigheter, arbetslöshet med mera.Livet djupdyker i alkohol och droger för att hålla ut Och hyran blir eftersatt ända till vräkning återstår.

Kan vi göra något? Ja, problemet är för stort för oss vanliga människor men vi kan skänka pengar till den verksamhet som finns. Verdandi, Svenska kyrkan och Röda Korset Och har man ork, vilja och tid så kan man bli volontär hos någon av dem. Vilket man än väljer så gör man skillnad.

Ha n underbar advent!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS