Blogg fyra

Tisdag 4 december 2018??? Och

Jag hörde idag på nyheterna att vi har hemlösa barn i vårt land. Mitt hjärta slog runt ännu en gång  sedan larmrapporter om de vuxna som lider svårt. Kan det verkligen vara möjligt att även barnen är utsatta och lämnade ute i kylan och hur kan det vara möjligt?

Jo, det verkar vara så att i akut hemlöshet finns afganska pojkar som springer vind för våg i framför allt Stockholm. Några i 12-årsåldern i otrygghet utan tak över huvudet I denna kyliga och mörka årstid. Hur kan detta förekomma? Kan det vara så att de är papperslösa och inte finns i vårt sociala system. Förskräckligt är bara förnamnet. Barn som lever på detta viset ser vi bara på TV då fattiga länder visas trodde jag och de ögonen man ser där gör ont. Utsatta och offer för brott är de Och nu har vi det också i Sverige.

Som om det inte räcker med alla de ungar som har hemlösa föräldrar och tvingas flytta runt under socialens skydd. Vad ska det bli med barn som inte får växa upp i trygghet? Hur har det blivit i vårt land?

Hur kommer det att bli?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS