Blogg fyra

Torsdag 6 December 2018

Vad är jämlikhet i en relation? 

Hos Malou satt tre mogna kvinnor och fnittrande diskuterade detta ämne. De var bestämda på att bestämma. Linda Skugge menade att ingen någonsin skulle bestämma över henne vare sig det handlade om att rea själv, ekonomi, jobb och så vidare. Allt handlade om henne och hennes vilja.

Sedan gick de över till att stolt meddela att nu skulle vi kvinnor ta över både i utbildning och makt och kunna välja yngre män som inte var lika bildade eller tjäna lika mycket. Alltså skulle vi bli likadana som männen varit och köpa våra behov av ungdom och sex.

Sedan kom tre nyligen uppvuxna unga damer som hade en pod där de under vinpimplande menade att den nuvarande feminismen, samhället och politiken vägrar oss att välja vad och hur vi vill leva. Att vi ska få vara hemma med våra barn om vi så önskar och gärna ha en äldre man med mycket pengar.

Jag blir fundersam för min åsikt och känsla om jämställdhet är att man delar på allt och gör det man är bäst på samt att man får vara sig själv oavsett vad. Inte att vi tar över och lever i maktens och de härskande männens värld. Den man älskar respekterar man och lever man efter det så löser det många relationsproblem.

Ha en bra dag!l

´´´

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS