Blogg fyra

Onsdag 19 December 2018

Nu har Tomtegubben bråda dagar men som jag berättat i min barnbok så har han ju små nissar som hjälper honom att skriva ner vad barnen önskar sig. De sätter på Tomtefars önskan sina luvor på sned och blir osynliga. På det viset kan de utan vidare gå hem till barnen och aktivt lyssna och skriva ner på önskelistor. Elaka barn finns inga, säger de utan bara en och annan dum vuxen.

Läs mer om Tomten och hans nissar i min bok "Filippa och tomten i Krontallen.

Mitt älskade barnbarn funderar på om Tomten är fejkad för han har sett sin mor slå in julklappar och han tänker sig att dra gubben i skägget på Julafton bara för att se om det sitter fast.

Helt onödigt! Det förstår man om man läser i min bok om det verkligen ligger till. Tomten finns och han bor i en krontall. Nissarna lägger luvorna på sned under hembesöken och syns inte av någon men ser och hör allt samtidigt som de stääler till det ordentligt pga att den ene har en lång näsa och den andra äger stora öron som ställer till det rätt ordentligt men kul är det.

Ha en skön kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS