Blogg fyra

Torsdag 27 December 2018

Visst frinns Tomten! Jo för han har råkat ut för fortkörning i Finland och inte en gång utan två!!

Undrar just vad han tankat sina renar med? Detta var en av dagens nyheter på TV4:s nyhetsmorgon och den upprörde säkert ingen utan gav endast ett leende.Sådana tycker vi om och vill ha fler av. Varför inte a-märkta nyheter i media?

En kvinna vid namn Ellen Tejle har fått pris för sin ide´om att märka filmer med denna bokstav som ska visa kvaliten för skolorna i landet. Alltså ska det handla om jämställdhet och icke sextrakasserier eller våld. BRA DÄR!

På samma sätt kunde vi enligt henne märka våra nyheter som handlar mest om kriminalitet och våld. Det ger en negativ om vårt samhälle och får vi inte ett blandat utbud så får vi inte heller hela sanningen om läget i vårt land.

Samma sak är det då våra ledande politiker inte väljer att berätta om sanningen bakom vissa beslut. Det ger ingen uppriktighet och på det viset spekuleras det istället hej vilt.

Nu närmar vi oss ett nytt år så vi kan väl hoppas på bättre tider.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS