Blogg fyra

Lördag 29 December 2018

Det närmar sig slutet på 2018 och väl är väl det för intrycket man får är att det är för läskigt i vår värld. Så uttryckte sig vår vise och fantastiska Björn Ulveus i TV idag men han hade på samma gång hopp om en förändring. Att jordens befolkning på något sätt skulle fixa miljön med teknik och vetenskap och att de hemska krigen skulle få ett slut. Att människor skulle växa och ta tag i eländet, 

Han har så rätt för hoppet dör aldrig. Vi måste tro på det! Media visar oss hela tiden krig, terror, barn som mist sina föräldrar eller är skadade och hemlösa. Det ger oss en bild av hur det är tror vi men kanske händer mycket gott också på jorden. Sådant som vi aldrig får veta pga att de hemska nyheterna tar överhanden.

Trump, Lenin, Assad och Erdogans melodi är att lösa allt med hemska vapen och skada oskyldiga människor. Likaså IS och mellanöstern och ofta handlar det om religion. Vilken Gud vill skada oskyldiga små barn?

Nu gör jag som Björn. Jag hoppas på ett gott 2019 med idel goda nyheter från alla håll i världen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS