Blogg fyra

31 December 2018

Snart är det slut och jag blir aningen undrande över året som gått. Inte för egen del men över det som hänt och händer i vårt samhälle samt om politiker som inte ens en gång orkar bilda en regering. Det har varit en stor befolkningsökning inte minst i vår stad Örebro som så stolt påpekat att vi växer så det måste byggas till alla som bara längtar efter att få bo just här. Saken är den att andra städer i vårt land sa exakt samma sak. Anledningen är att regeringen beslutade att det behövdes en stor nybyggnation till alla nyanlända som valt vårt land att bo i och självklart ska de ha en bostad. Det bestämdes också att segregeringen skulle byggas bort och bebyggelsen skulle vara blandad. Nu står det tomma bostads och hyresrätter pga för hög hyra och andra orsaker.

Viljan var god men det slog fel. Jag har på känn att man skulle vid markanvisningarna ha satsat på billiga hyresrätter från början. Då hade även våra unga och gamla haft en bättre chans till en bra bostad och till en rimlig kostnad.

Märk väl att detta är enbart mina spekulationer efter att ha följt bostadsmarknaden men nu går vi vidare till 2019 och jag känner i höger stortå att det kommer att bli ett fantastiskt år för oss alla och vi fortsätter att stödja och hjälpa varandra så mycket det går. Kram på er!

Och GOTT NYTT ÅR!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS