Blogg fyra

2 Januari 2019

Så var det över i år igen, förlåt förra året. Det svåra är att komma ihåg 2019 då man ska datera något då året är så färskt. Annars har det flutit på utan några mankemang för vår del. Vi har haft det stilla och lungt i vår koja.

Värre var det för vår blåljus personal som fick stå ut med att bli bombarderade av raketer. Vad är det för idioter som gör så? Vilka är det? Är de under myndig ålder eller är det vuxna män?

Vad får de för konsekvenser av sitt handlande? Nu är det dags att de får lära sig veta hut oavsett var de kommer ifrån eller har för kultur eller om de är nynasister. Så här uppför man sig inte även om man haft en tråkig uppväxt och vill hävda sig i gängbråk. Empatin verkar vara som bortblåst och kanske vi vuxna bryr oss för lite då det är våra barn och andras ungar.

Hoppas vi går mot bättre tider.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS