Blogg fyra

8 Januari 2018

Vilken kille! Ber om ursäkt för den sneda bilden men jag kan inte låta bli att lovorda sådana här nyheter i media Istället för bara elände och kriminalitet. Dessvärre så speglar det en skev bild av hur verkligheten egentligen ser ut. 

Khaled heter den här unge mannen som inte gav upp. Han skulle ha ett jobb och efter att ha sökt hos 40 frisörer så kom han till Marianne som ville stötta och gav honom en praktikplats och där blev han kvar. Hans dröm var att klippa men det kunde han ju inte och inte heller talade han svenska eller engelska. Men gav han upp? ICKE! Han städade och annat som hör en salong till, lyssnade, lärde och nu är han utbildad frisör. Försörjer sig själv för det vill han absolut göra här i sitt nya hemland som han tycker om. Heder till Marianne också. Han tränade rakning på henne med tvål och allt fast utan rakblad. Ja, det var en härlig historia och alldeles sann. Visst blir man varm i hjärtat. Han lovordade oss svenskar som så gärna vill hjälpa till.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS