Blogg fyra

Fredag 25 Januari 2019

Vad är en slobusk? Min älskade make säger att det är en ful fisk. Jag frågade Siri men fick bara sLåburk och det fanns inte.Jag var nästan säker på att det var en insekt.

Är det en ful fisk så kan det ju vara vem som helst. En viss president kanske? Har aldrig tidigare i mitt liv hört talas om en president som i vild prestige är villig att sätta hela statsapparaten på spel och låta sina invånare lida nöd. Det borde enligt lag inte vara tillåtet tycker jag. Det blir ju bara värre där över och är inte längre det landet som man såg upp till som ungdom.

Det är överhuvudtaget mycket bråk, protester och osämja på vårt klot så därför blev jag verkligen glad över en annorlunda nyhet i dag. I ett inslag om Etiopen fick vi veta att de efter diktatoriskt styre nu är på väg mot demokrati och där var nu hälften i regeringen kvinnor Och flickor ska få utbilda sig. Tänk vad kvinnor kan göra då de äntligen får makt. Till skillnad från slobuskerna så kan de göra skillnad.

Ha en bra fredag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS