Blogg fyra

Tisdag 5 Februari 2019

Idag vill jag skriva ett öppet brev. Ett brev till dig som lider av sjukdomen pedofeli. För det måste vara en sjukdom då man ägnar sig åt att se utsatta,utnyttjade och kränkta barn på nätet och till och med betalar för det.

Om det är möjligt att på dessa filmer se deras ögon så borde du snabbt bli avtänd. Det är inte värt den eventuella lust du känner framför datorn. Detta är oskyldiga ungar som ska leka och ha kul men blir tvingade att utföra sådant de inte på långa vägar är mogna för och dessutom får de säkert väldigt ont utan att förstå varför de hamnat i situationen.Föräldrarna i fattiga länder gör detta för att tjäna pengar. Ge dem hellre en slant genom välgörenhetsorganisationer.

Hade du själv gillat att bli utnyttjad på detta sätt? Kanske har du det? Då vet du hur illa det gör i en liten människa som en gång ska bli stor och bära med sig detta.

När du blir frestad igen: SNÄLLA, GÖR DET INTE! Sök hjälp. Det finns att få.

Mitt hjärta blöder! Även för dig som utför detta illdåd då något har gått fel för dig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS