Blogg fyra

Torsdag 7 Februari 2019

I dag visade Hemnet upp 378 lediga bostadsrätter plus 604 kommande. Ändå har det talata om att de inte annonserar ut alla. I vår tidning läste jag att till och med spekulanterna minskat, alltså de som tidigare köpt lägenheter för att sälja vidare.

Hyresrätter är det svårare att finna ett totalt och ett samlat antal lediga och kommande men på hemsidan hyrenbostad fanns 267 lediga och det är ju fler på gång  med blandade hyror.

Bostadsmarknaden är i balans säger Socialdemokraterna men vill ändå fortsätta byggandet i samma takt inför framtiden Så att de som nu är små ska få en bostad då de är stora. Min undran är då: Ska de stå tomma i tjugo år?

Nej, min önskan är att de som är unga vuxna nu  och har en inkomst ska få en chans att flytta hem ifrån. De har väl rätt till bostadsbidrag? Det borde de verkligen. Önskar också att en överenskommelse med bostadsrätternas fastighetsägare om uthyrning/leasing. Det måste vara bättre än att de ska stå tomma.

Har de inget arbete så går det ju inte i alla fall att betala hyra.

Ha en skön torsdag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS