Blogg fyra

Måndag 19 Februari 2019

Handlar det om att tävla kommunerna emellan. En tävlan i att vara först, störst och vackrast vad gäller tillväxt, befolkningsökning och därmed nyproduktion av hus och infrastruktur?

Det är vad denna insändare berättar samt att Jönköping kommer att gå om vår stad med stormsteg. 

Insändaren bredvid kommer från en som valt att flytta till Örebro från Stockholm är grymt besviken. Hon sökte en medelstor och ”lagom” stad istället för rusning och förtätning men menar att det är nu ingen skillnad alls.

Samma dag finner jag en tredje insändare där hen är besviken på politiker och ledning som i fartblindhet inte riktigt ser verkligheten samtidigt som pengarna rullar och skola, sjuk Ooch äldrevård får stryka på foten då budgeten inte räcker till. Hen menar att de bygger monument över sig själva medan allt eftersom kärnverksamheterna förtvinar.

Är detta sant! Vet ej men de är ett friskhetstecken att invånarna säger sin mening i frågorna för det är inte självklart att allt de ledande vill påskina faktiskt är sant. Det är aldrig fel att säga vad man tycker. Det är civilkurage och en rättighet.

Även om det från början är vår regering som lagt upp riktlinjerna så är det kommunernas skyldighet att arbeta md förnuft.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS