Blogg fyra

Måndag 25 februari 2019

Populistpartiet ökar i Europa och Sverige. 

Jag vet inte hur det är i de andra länderna men här i vårt land tror jag att det är en effekt av att åsikter inte tillåts att komma fram till debatt och diskussion. Fördomar frodas och det blir en jäsning bland människor som inte vågar varken fråga eller påpeka vad de tycker av rädsla för att bli utpekade som rasister.

För att ett samhälle ska fungera så krävs en sanningshalt om hur det egentligen ser ut och att det blir åsiktsfrihet . Åsikter ska ut för att debatteras. Först då kan vi skaffa oss en inställning till vilka partier vi vill välja. Som det är nu så känner sig antagligen SD:s väljare kränkta.

Det är aldrig bra i en demokrati. Bästa sättet att tysta ett parti som SD om man vill är att lufta alla åsikter öppet och säga sanningen även om invandringen.

Själv vet jag att vi har väldigt många nya svenskar som inget hellre vill än att leva, bo och jobba för att bidra till samhället. Men även motsatsen existerar. Precis som hos oss redan inbodda svenskar.

Ha en skön måndag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS