Blogg fyra

Fredag1 Mars 2019

Orosmolnen ligger över oss på så många olika plan både i småttt och i stort och det mesta av problemen ligger långt över våra huvuden. Vi är ju bara små fjuttar på vår planet, i vårt land eller till och med i den lilla kommun medan "andra" styr och leder oss framåt eller bakåt.

Frågan är om inte verkligheten är att media och sociala medier matar oss med de hemska, olycksbådande och krisiga nyheter ständigt och jämt medan glädjeämnena i livet ofta försvinner.

Grejen är att bakom de mörka molnen skiner faktiskt solen. Låt oss njuta av den och det goda i livet som är för kort för att oroa sig för allt som sker. Njuta av barnen, våra äldre och varann är en livsuppgift som kan styrka oss till att engagera oss i någon av problemfrågorna.Allt klarar vi inte av.

Ett sätt att påverka är att meddela sin åsikt i en angelägen fråga. Söka sanningen och ge den till politiker och ledare. Då kan vi använda media till vår fördel och själva bestämma vad vi kan och orkar leva med.

För övrigt vill i alla fall jag njuta av det sociala mellan människor, se det goda i livet. Barnen kan ge just det. Både egna och andras.Eller varför inte Gunde med sin tallolja på TV. Vi måste leva!

Trevlig helg! 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS