Blogg fyra

Tisdag 5 mars 2019

Lisa Larsson om hon nu heter så, vill hem till Sverige. Det är hennes rättighet säger hon utan minsta ånger vad det verkar. Hon har lämnat landet för att delta i IS utan någon som helst eftertanke Och borde enligt de flestas mening få stanna där. Dessvärre så finns det lagar att följa så både hon och de andra med medborgarskap kan komma tillbaka och njuta av vår välfärd. HEMSKT, ja visst men jag kan inte låta bli att tänka på barnen. De har helt oförskyllt försatts i denna situation av sina föräldrar. Alltså är de en helt ny form av maskrosbarn.

Men vad händer med dom? Är de lite större redan radikaliserade och förlorade för all omprogrammering? Ja, i alla fall om de lever med sina föräldrar.

Den nu aktuella nöden kan hjälp organisationerna ta hand om men vad händer sedan?

Om de vuxna med sina barn kommer åter och hamnar under kontroll eller döms, hamnar då barnen i vårt Sociala system. Lagen säger att de inte kan dömas utan bevis och kan man ta barnen från sina föräldrar.

Detta är ett dilemma för det blir fel vd som än görs.

Mitt hjärta blöder för utsatta ungar. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS