Blogg fyra

Torsdag 7 Mars 2019

Det blir vår trots återfallet som är tillfälligt. Det vet jag för jag hade en marskatt utanför mitt sovrumsfönster i morse. Dessutom har jag hört fågelkvitter som alltmer ökar i styrka.

Skam den som ger sig tänker de säkert och kämpar på precis som oss människor. Rådjuren njuter ännu av vår dukade matho samtidigt som de ser fram emot sin dagliga brunch i vår kommande frodande och blommande rabatt. Inte så tacksamt precis men vad gör vi inte för våra fantastiska vilda djur. De är så värda att kämpa för i dessa tider av bygg och mark exploatering, ja även människan är värdefull. Särskilt då vi enligt de ledande växer i antal så till den grad att både infra och bostadsstrukturer måste nyproduceras i en förtätning som för mig inte känns bra även om det är sant att vi växer.

Jag säger som Martin Luther King: I have a dream och den innehåller att vårt vilt här hos oss och människorna som använder stråken för att njuta av naturen ska skonas. En park på våra gärden som även är djurstråk från skogen skulle göra skillnad mot nybygge.

Ha det!

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS