Blogg fyra

Fredag 15 Mars 2019

Ondskan har åter slagit till vid sidan av den som redan finns i form av IS, gängbråk, hederskultur med mera. Denna gång av en dårfink utan empati i Nya Zeeland. Varför tar det aldrig slut? Och var kommer alla vapen i från? Naiv fråga, jag vet men av alla prylar vi använder så är ju dessa helt onödiga.Ledsen blir man.

Då känns det gott i hjärtat att motsatsen finns i form av människor i vardagen. Man möter dem i gallerian eller på apoteket. Leende invånare som är öppna för en trevlig kommentar i butiken, expediter som gärna samtalar om ditten och datten samt busiga ungar som med ett solvarvs grin tittar fram bakom ett klädställ och säger BUU. Då blir det varmt i hjärtat och man får låtsas vara rädd och höra ett gott barnskratt som belöning.

Världen är inte hopplös trots allt.

Trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS