Blogg fyra

Tisdag 19 Mars 2019

 

En halv miljard! Så ofattbart mycket slantar. Grattis ni okända här i min hemstad som vunnit verkligen högsta pengavinsten. Placeras de rätt så kommer de aldrig att ta slut. 

En undran kommer till mig. En undran som handlar om hur jag skulle använda så vansinnigt mycket slantar. Det känns för stort för en som bara vunnit 30 kronor på triss men om jag får drömma om att ge barnen allt vad de kan önska sig både nu och framåt så skulle vi resa tillsammans. Det skulle ändå bli så mycket över att man inte gör över med rikedomen och då skulle jag placera pengarna i fonder för välgörenhet där de får göra nytta samtidigt som de växer.

Jag skulle verkligen kunna göra skillnad för så många barn, vuxna och djur som har det svårt och på köpet få en meningsfull pensionärs tid genom att jobba med detta.

Ha en skön kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS