Blogg fyra

Torsdag 21 Mars 2019

Jag gillar människor oavsett hur de klär sig eller vad de har för hudfärg. Värdet bär vi alla inombords.

Jag gillar inte IS hemska gärningar eller högerextremistiska skjutgalningar som inbillar sig att de har den rätta tron och rätt att våldföra sig på oskyldiga människor. Jag gillar inte hederskultur eller barngifte men det gör inte att jag bär på Islamofobi eller är rasist. Det pratas mycket om detta människor emellan men inte mera för det är inte tillåtet att uttrycka sin åsikt.  Då alla gör det i lönndom till varandra vid fikaborden eller på sociala medier så sprids fel budskap till galningarna Som tror att alla muslimer lever på samma sätt.

Kulturer och religioner är så olika och det har orsakat krig i hela mänsklighetens historia. Religionen har en gud men människan har satt normerna och lagarna som ska gälla. Jag tvivlar starkt på att Gud skapade de 10 buden som talade om hur vi skulle leva. Han älskar ju oss oavsett sägs det.Vi ska själva veta vad som är rätt eller fel och ta hand om varandra.

Kanske vore det en bra ide att Islamska föreningar och Imamer går ut öppet och tar avstånd från det som inte ingår i deras verksamma vardag. Då först kan fördomar/sanningar diskuteras och rättas till.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS