Blogg fyra

Lördag 23 Mars 2019

Vad är det egentligen som händer i vårt trygga, varma Sverige? En åldring som levt med sin dementa hustru på ett äldreboende måste lämna lägenheten då frun lämnade denna arma jord.

Lagar och föreskrifter gör att människor med makt utan vidare empati kan vräka en gammal man som inte orkar med en flytt. Var har hjärta och förnuft tagit vägen? Normalt så skulle man väl inte ens komma på tanken att göra en människa så illa. 

I mitt arbetsliv var vi rädda om både varandra och våra invånare/användare både ung och gammal. Respekten och kärleken tog aldrig slut och var man äldre så skulle livet fortsätta i trygghet och vardag med aktiviteter som man alltid haft i den mån man orkade. Gjorde man inte det så fanns vi där för att hjälpa till. 

Vi hade underbara chefer och en fantastisk personal som bara ville väl.

Medmänsklighet kostar ingenting.

Trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS