Blogg fyra

Måndag 25 Mars 2019

Även jag vill instämma i hyllningarna till den duktiga och vackra Josefin Nilsson. Numera avliden och efter vad som framkommit så långt efter hennes död så var hon djupt olycklig då hon var misshandlad både fysiskt och psykiskt av sin man. En känd skådespelare.

Jag finner inte ord för sådant utan känner bara hur tårarna skymmer min sikt då jag tänker på denna stackars kvinna och alla hennes medsystrar som också lider i det tysta.

Vad är det i livet som får vissa män att bete sig som terrorister? Varför finns där inget i deras idiothjärnor som säger stopp. JAG GÖR HENNE ILLA!!!

Hur kan man vilja skada den man lever med så djupt? Älskar säger jag inte för det är för mig helt omöjligt. Bara att kalla henne för gris som han tydligen gjort är fulkomlig ondska.

Att dessutom bli slagen är en sådan ondska som ingen borde drabbas av utom möjligen gärningsmannen själv för att han ska få erfara hur det känns.

Det kan förlåtas efter en gång möjligen men upprepade tillfällen går inte.

Vad är det för fel på er som utför dessa hemska brott?

Det finns hjälp att få!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS