Blogg fyra

Onsdag 27 Mars 2019

En känd och folkkär artist blev misshandlad psykiskt och fysiskt av sin pojkvän, en känd skådespelare som alla nu vet vem det är. Hemskt och tragiskt och vi får info från sociala medier.

Hon var känd och vi får genom hennes dagbok följa det hemska hon var tvingad att uppleva. Ursäkter för denna makt och onda handling finns inte enligt mig.

Det är så många kvinnor i mörkret som lider på samma sätt utan att få någon som helst uppmärksamhet. Där har vi alla en uppgift i all lägga oss i,hjälpa den som behöver stöd

Vi hatar alla denna man och dömer ut honom samt önskar helvetets hämnd men vi måste se sanningen i vitögat hur illa det än är.

Han dömdes till villkorlig dom

Det var för tjugo år sedan.

Brottet skedde i hemmet inte på arbetsplatsen och kan därför inte klandras hans chefer

Anklagande borde koncentreras på hur han uppfört sig sedan dess. Metoo har visat att han är en av gubbslemmen på Dramaten. Det borde vara en sann orsak till stopp på föreställningar och avsked på grått papper

Hans uppträdande har inte varit friskt och man kan undra om han förstått det själv. Häxjakt nu på sociala medier känns bra om man vill spy ur sig men om man lyssnar på Josefins ord så kanske man kan förstå varför hon inte orkade.

  - Jag är livrädd för dina kolsvarta onda ögon då du vill vara elak men älskar ditt varma leende då du är snäll. Jag vet inte vad du är för en människa eller vem du är.

Hon är död, han lever kvar men det visar att vi som grannar, vänner, anhöriga måste ha civilkurage och lägga oss i för att stödja de kvinnor och barn som far illa.

Det finns hjälp även till den som är förövare.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS