Blogg fyra

Fredag 29 Mars 2019

I dag läser jag en debattartikel från Hyresgästföreningen som meddelar att det byggts fel och inte för dem som har behov av någonstans att bo. Jag blev både stolt och glad då det gicks ut med att vårt bostadsbolag ÖBO nu skulle bygga nytt men med billigare hyra. Det lät ju så bra med tanke på våra yngre vuxna, nyanlända och äldre. Dock spricker den bubblan då jag nu läser att visst blir det hyresrabatt och visst blir det räntesänkning men det spricker om 10 år. Hyran blir låg i början men kommer sedan sakta att ökas år från år så då man bott i 11 år så är hyran detsamma som den ursprungliga igen. Hur blir det då? En ny kris? Det var ju trots inte så himla bra. Men kanske bättre än ingenting.

Vissa bostadsrätter går nu ut och erbjuder två helt avgiftsfria år men samma sak där. Det måste ju betalas tillbaka med samma avgift om inte högre än den som var från början. Läste också på nätet att vissa bostadsrätter gömmer sina skulder genom föreningslån vilket innebär att bostadsrättsägarna får betydligt mer att betala.

Har hela tiden undrat varför man sålt mark och lämnat bygglov till bostadsrätter då man hela tiden vetat var behoven ligger.

Ja, lurade igen alltså. Riktigt så bra med billigare hyresrätter var det inte.

Ha en trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS