Blogg fyra

Söndag 31 Mars 2019

Spargrisen är tom i vår kommun. 102 miljoner saknas i kassan och debatten går hög om hur sparandet ska gå till då det satsas på ett nybyggt kulturkvarter samtidigt som det sparas hårt på skolorna och välfärden.

Kommnstyrelsens ordförande försvarar detta med att det måste byggas för att göra vår stad attraktiv för arbetssökande från andra orter.

KONSTIGT OCH VÄLDIGT UNDERLIGT! 

Tidigare har de skrutit om tillväxten i vår stad och att alla ville flytta hit. Så många att det knakade och bostäder växte upp som svampar. Nu måste det byggas sådant som attraherar folk så de vill flytta hit! Vi saknar plötsligt folk som vill arbeta i våra företag.

VAD ÄR DET FÖR TILLVÄXT?

Många har faktiskt flyttat hit men de går på försörjningsstöd och jag undrar om det inte vore bättre att satsa på att få dessa människor ut till arbetslivet. De vill säkert inget hellre än att bli självförsörjande. Hur vet jag inte då jag inte är expert på området men det finns så många entreprenörer i vår stad som säkert vet hur det ska lösas. 

Nog är det värt att satsa på både välfärd och skolor istället för ett kulturkvarter då det är fattiga tider. Man har byggt fel och inte satsat på rätt behov tror jag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS