Blogg fyra

Torsdag 4 April 2019

Hur skriver man ett filmmanus? Jag har fått massor av goda råd av av min mycket goda vän Karin Wåhlström som är duktig på sådant men kommer ändå inte riktigt till skott ännu.

Saken är den att jag fått ett svagt hopp av Universal som kan tänka sig att bedöma om min Maskrosbarnet Albin möjligen kan bli film om de får ett filmmanus.

Då jag kollar producenter och manusförfattare på nätet så verkar det som om de vill ha betalt för sitt arbete vilket jag förstår men i detta läge får jag försöka själv.

Jag vill så gärna att budskapet om hur var femte barn lever och har det ska spridas och väcka intresse och engagemang hos oss alla. Att den ska upplysa och ge civilkurage hos oss för att rycka in som medmänniskor då vi märker att något är fel. Oftast älskas de utsatta ungarna av sina föräldrar men de har av olika orsaker inte förmågan att ta hand om dem.

Därför kämpar jag på och hoppas att slutresultatet duger, Karin är ju mitt stöd och kunskap lärs ut på nätet men jag tar mer än gärna råd från flera.

Det är viktigt för ungar som far illa är verkligen illa.

Ha en bra kväll,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS