Blogg fyra

Lördag 6 April 201

Lider vissa chefer i kommunen av maktmissbruk? Detta är en gräslig historia i sig men vi får inte veta alla turer eller vad som ligger bakom. 

Oavsett det så känns det inte bra då våra tjänstemän för det första inte kan hålla sams och för det andra tar egenhändigt galna beslut.

Detta handlar om en mellanchef som blir kränkande särbehandlad av sin högre chef. Efter anmälan hos facket får han 160.000 kronor i skadestånd, blir tjänstledig och förbjuden, märk väl förbjuden att besöka sin arbetsplats eller ta kontakt med någon kamrat.Konstigt förekommande enligt mig.

Då han vill se utredningen om honom själv så är det sekretess. Konstigt!

Vad hände då med den höga chefen och mobbaren? Jo, han fick avgå men inte var det synd om honom för han fick EN MILLION i vederlag och kommundirektören vägrar att kommentera något av det.

För mig liknar detta mobbing som i skolan där man belönar utföraren och flyttar bort offret.

Som sagt så ligger det med all säkerhet mer bakom som vi inte får veta men det ursäktar inte beteendet av våra tjänstemän. Den där millionen hade gjort större nytta i sparverksamheten.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS