Blogg fyra

Påskdagen 2019

Hoppas att ni alla har haft en ljus och trevlig påskafton tillsammans med familj och vänner. Det har i alla fall vi. Det ska ju vara så under påsken. 

Dock är det inte alla i världen som får ha det så. Åter igen har man bombat kyrkor dit människor gått för att be och helga Jesus samt turisthotell. Åter har oskyldiga dödats och Kristus gråter verkligen över oss och dem som mördar och förstör i sin Guds namn.

Hur sjukt är det inte? Varför blanda in Gud då det är människorna själva som sat upp reglerna för hur man ska leva samt vad man får och inte får.

iIbland undrar jag om det inte i grunden handlar om samma Gud fast han fått olika namn och att religionerna skapats av oss själva. Om den insikten kunde gälla så skulle människan leva ifred på jorden för då skulle ingen ha fel och fanatikerna skulle inte längre ha något att hämta.

Vad jag inte på något sätt kan förstå är hur någon tro i världen kan ursäkta en sådan grymhet och skadande samt mord av värsta slag som orsakas av fanatiker i dag.

Ha en fortsatt skön helg

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS