Blogg fyra

Tisdag 23 April 2019

Det är plötsligt sommar och vår fantastiskt vackra Örebro är först i landet med att ha grader som överstiger 10 under fem dygn. Varmt välkomna alla turister som vill dela allt det vackra med oss.

Den berömda tillväxten märker vi inte så mycket av ännu enligt min mening. Lagom som ett större företag slår sig ned så stänger ett annat. Dessutom är det mycket robotar på lagren nu för tiden och kompetens saknas hos de sökande men det kommer att ordna sig med utbildning och den stora turistnäring som vi har. Det finns så mycket vackert att beskåda i vår stadskärna och vår natur Och alldeles särskilt på sommaren. Här på bilden ligger räkbåten som tar oss ut på Hjälmaren en ljuvlig sommarkväll. Vi har dessutom en historia från medeltiden och en trivsel på stadens gator och torg som heter duga.

Vill ni veta mer så kontakta mig gärna. Jag är infödd och kan ge tips efter önskemål.

Varmt välkomna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS