Blogg fyra

Lördag 27 April 2019ux

Jag beundrar detta lilla/stora barn som ju faktiskt genom sitt initiativ fått oss alla vuxna i världen att ta till oss hennes budskap som handlar om att något måste göras utan att hon vet vad.

Nu spekuleras det om ett PR jippo eller inte och om hon utnyttjas. Om det är sant så vore det inte värt att bry sig. Jag läste hennes mammas inlägg och hon berättade att en man i en miljöförening erbjudit henne och flera ungdomar att genom skol/sittstrejk för miljön demonstrera på stan.

Detta efter att hon vunnit en uppsatstävling i ämnet. Då ingen ställde upp beslöt hon sig för att göra det själv och på den vägen är det. De som stöder henne nu inför världspressen är frivilliga.

Plus alla unga som hon nu inspirerat.Ja, man får väl tro på vad man vill bara det gör skillnad och det gör ju Greta. Hela hennes uppenbarelse väcker människors hjärtan och dessutom säger hon kloka ord. Det är inte lika säkert att en fullt utvecklad tjej fri från Aspberger skulle nå samma resultat. Inte ens med hennes engagemang.

Mamman förnekar att någon tjänar pengar på det och i så fall är det ok för mig. Själv tar hon tydligen ingenting och boken familjen ger ut ska ge bidrag till miljön.

Ha en trevlig helg

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS