Blogg fyra

Torsdag 9 Maj 2019

Vi lever i en underlig värld känns det som. Eller så minns man inte nyhetsutbudet förr i tiden. Säkert var det en massa hemska/ underliga händelser då också men kändes det inte tryggare trots allt?  Nu känns det som det är en väldig turbulens i politiken. De skäller och bråkar och de som är vänster drar till höger. Nu har tydligen till och med SSU haft anti judisk text på sina skyltar i ett demonstrationståg och Statsministern svarade Åkesson på detta genom att istället för att ge besked skälla ut både honom och hans parti på ett väldigt elakt sätt åter igen.

Något har hänt då Liberalerna, Moderaterna och KD efter att ha fördömt och förbjudit alla diskussioner med SD plötsligt kan och vill ha diskussioner med dem. Enligt min mening så är det det enda riktiga. I en folkvald demokratisk riksdag ska alla åsikter diskuteras och motbesvaras och ingen borde mobbas. Detta gör ju bara att de oönskade får fler väljare istället. Genom att lyssna på vad de har att säga och motbevisa deras påståenden får väljarna en chans till eftertanke och kan lättare ta ställning.

Det känns som om S, C, V och MP har försatt oss i den här situationen genom att så benhårt förneka SD:s existens samt vår pålagda tystnadskultur.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS