Blogg fyra

Lördag 11 Maj 2019

Ibland ser man inslag på TV som gör att man blir varm i hjärtat. Detta handlar om ATG:s Drömfond. Här kan föreningar och människor som vill göra skillnad för andra ansöka om pengar till sin verksamhet. I detta fallet handlade det om hästtjejer som tillsammans med BUP startat en fantastisk verksamhet för barn som har svårt att tala och vara i sociala kretsar. Tillsammans med djuren släpper det och de kan tala med sina hästar. Efter hand så vill de umgås allt mer med nya vänner och djuren. Hästar frågar inget och ställer inga krav. De visar bara kärlek. Ungarna får sin egen tid utan inblandning från andra och ljudnivån är låg.

All föreningsverksamhet för barn tror jag på om det finns ledare med samma förståelse och empati som dessa. De leder till utveckling och läkning genom att finnas till. 

Så häng på om ni har en ide’ som kan göra skillnad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS