Blogg fyra

Torsdag 23 Maj 2019

EHär på Cypern är det i dag 34 grader och vi två käringar på drift njuter med fulla mått. Min vän Anna-Stina och jag har lämnat gubbarna hemma och det går bra det med.

Vi snattrar ju värre än papegojor tycker de så nu får de vila öronen från oss men för övrigt låter det visst värre . På riksplanet är det Adaktusson som röstat mot abort i Bryssel. Och inte bara en gång. Ebba rasar! Man undrar om han röstar för partiet eller för egen del. Lundgren har tafsat och ville be om ursäkt vilket passade så fortsättning följer.

Hemma i Örebro snattras det i repris för tredje gången mitt i upphandlingen av vattentornet Lyran och ytterligare en chef avgår. Ja, det har tydligen varit dagis där på Tekniska nämnden med mobbing och hemlighetsmakeri då man undanhållit programnämnden info och skyllt på sekretess.

Man kan undra hur de orkar hålla på med: Du får inte leka på våran gård! Fy skäms!

Han bra dag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS