Blogg fyra

Torsdag 23 Maj 2019

EHär på Cypern är det i dag 34 grader och vi två käringar på drift njuter med fulla mått. Min vän Anna-Stina och jag har lämnat gubbarna hemma och det går bra det med.

Vi snattrar ju värre än papegojor tycker de så nu får de vila öronen från oss men för övrigt låter det visst värre . På riksplanet är det Adaktusson som röstat mot abort i Bryssel. Och inte bara en gång. Ebba rasar! Man undrar om han röstar för partiet eller för egen del. Lundgren har tafsat och ville be om ursäkt vilket passade så fortsättning följer.

Hemma i Örebro snattras det i repris för tredje gången mitt i upphandlingen av vattentornet Lyran och ytterligare en chef avgår. Ja, det har tydligen varit dagis där på Tekniska nämnden med mobbing och hemlighetsmakeri då man undanhållit programnämnden info och skyllt på sekretess.

Man kan undra hur de orkar hålla på med: Du får inte leka på våran gård! Fy skäms!

Han bra dag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS