Blogg fyra

Onsdag 29 maj 2019

Så är man hemma igen efter en vecka i denna ort byggd för turister i Protaras på Cypern. Här har en enorm tillväxt skett inom turismen med hotell efter hotell, restauranger och souvenirbutiker på rad. På bilden kan man se en liten invånarbostad framför vårt hotell totalt inringad och jag vill gärna fantisera om hur de en gång levde i en natur nära havet. Tyvärr är de offer för utveckling som ger ekonomi för kommunen. Vid förfrågan så har jag fått veta att de ändå inte släppt bostaden utan använder den som fritidshus och för släktfester.

På tal om bostäder så läste jag att HSB nu tänker sig att låna ut till ungdomar som nu inte har råd att bo i bostadsrätter. Naturligtvis är det ett sätt att få bostäderna befolkade men det känns mycket positivt i detta läge. Kanske får vi höra mer om erbjudandet. Man undrar hur de tänkt sig att få tillbaka slantarna och hur dyrt det då blir att bo.

ÖBO skröt över låg hyra men sa samtidigt att den skulle öka under en tid till den ursprungliga och det känns inte bra.

Ha nu en bra dag i solen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS